Unkarin pääministeri varoittaa invaasiosta, joka voi tuhota Euroopan

orban.migration750.pngOlemme muissa artikkeleissa käsitelleet Eurooppaan esihistoriallisella ajalla suuntautuneita #kansainvaelluksia l. #maahanmuuttoja. Useimmille niille on ollut yhteinen piirre kulttuuritason ja väestön määrän dramaattinen romahdus maahanmuuton jälkeen. Tarkastelemme nyt kaikkia näitä ilmiöitä yhdessä.

 • Neljännellä vuosituhannella eKr. Keski-Aasian arojen kuivuessa ilmaston muututtua lähtivät liikkkeelle Etelä-Uralin, Aral-järven ja Kaukasuksen seutujen paimentolaiset. Tämä migraatio toi #indoeurooppalaisen kielen Eurooppaan, ja melkein hävitti eurooppalaisen kulttuurikehityksen. Mailman varhaisimmat suurkaupungit Ukrainassa tuhoutuivat ja jäivät autioiksi, -niiden paikatkin unohtuivat nykyaikaan asti.  Kirjoitustaito mm. hävisi tuhanneksi vuodeksi Manner-Euroopasta.
 • Pronssikaudella, 1500-luvulla eKr., uusi aalto indoeurooppalaisia tuhosi sivistyksen mm. Kreikassa, ja jäi Egyptin aikakirjoihin ”merikansoina”. Heidän aikaansaannosta olivat Kreikan historian ”pimeät vuosisadat” ilman korkeakulttuuria ja kirjoitustataitoa.
 • Urbaani sivistys saatiin sitten takaisin Mesopotamiasta, missä se oli onnella säilynyt seemiläisten nomadien rynnistyksestä.
 • Rooman valtakunnan hävittäneet kansainvaellukset ja hunnien hyökkäys aiheuttivat mittaamatonta kulttuurituhoa, josta toipuminen vei taas vuosisatoja.
 • Arabien hyökkäykset 600-luvulta jKr. alkaen tuhosivat puolet silloisesta kristillisestä maailmasta, Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän. Voitto Poitiersissa pelasti Euroopan täydelliseltä tuholta.
 • Mongoli-kaanit hävittivät 1200-luvulla Itä-Eurooppaa Puolaan asti, ja aiheuttivat Venäjälle pysyvän yhteiskunnallisen stagnaation.
 • Turkkilaisten tunkeutuminen Balkanille asti aiheutti taantuman, josta itäisen Euroopan maat kärsivät yhä.
 • 1940-luvulla aasialaisbarbaarinen kommunismi aiheutti suurta tuhoa. Sekin tuli idästä.
 • Kokonaiskuva Eurooppaan kohdistuneista invaasioista on voittopuolisesti negatiivinen.

Vain kahdesta muuttoaallosta näyttää olleen Euroopalle hyötyä:

 • Ihmisten ensimmäiset saapumiset Eurooppaan: Auricnagian- ja Gravette-migraatiot jääkaudella: Silloin me tulimme tänne.
 • Maanviljelyksen leviäminen Eurooppaan Lähi-Idästä. Sen jälkeen siellä onkin väestö vaihtunut miltei kokonaan.

Unkarin pääministeri Viktor Urban totesi jo v.2016, että nyt käynnissä oleva muuttoliike on vihamielinen invaasio, joka ei jätä meidän eurooppalaiselle elämäntavallemme mitään tilaa, -jos pääsee tavoitteeseensa.

Sen jälkeen, kun Urban on tämän arvioinsa esittänyt, tapahtumat ovat kulkeneneet hänen kuvailemaansa suuntaan. Maahantunkeutuminen on siis oikea nimitys sille, mitä näemme Euroopassa tapahtuvan. 

Unkarilaisilla on kokemusta aiemmasta turkkilaishyökkäyksestä 1500-luvulla, josta kuva (alla). Arkeologiset tutkimukset turkkilais-invaasion ajalta vahvistavat aikalaisten antaman todistuksen tapahtumien laadusta. di-gold

turkkilaiset.unkarissa740.png

Hungarian leader says Europe is now ’under invasion’ by migrants 

Euroopassa käydään jo katutaisteluja maahantunkeutujien ja poliisin välillä:

 

vestmannaeyar0000001AD1627: Turkkilaiset Vestmannaeyjarilla.


One thought on “Unkarin pääministeri varoittaa invaasiosta, joka voi tuhota Euroopan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s