Yle:n uusi rotuoppi-kampanja suomalaisia vastaan.

ylevalehteleetaas000001111.gif

Äskettäin (11.04.2017) kansan omistama(?) Suomen Yleisradio aloitti uuden vaiheen suomalaisten kansalliseen identiteettiin ja omanarvontuntoon kohdistuvassa kulttuurimarxilaisessa kampanjoinnissaan: Vielä hetki sitten meitä väitettiin toivottoman umpisiittoisiksi impivaaralaisiksi Pohjolan pussin perällä. Nyt meillä on kuullemma niin kirjava tausta, ettei meillä ole DNA-identiteettiä lainkaan. Tarkastelemmekin Yle-rasistien propagandan kiemuroita.

Yle julisti: ”Geenitestaukset vahvistivat Kalajoen lukiolaisten aavistukset. Suomalaisten perimä on monikulttuurinen.” Temppu on kuin suoraan jostakin rasismin käsikirjasta:

 • Uskottele vähemmistöryhmälle, että heidän geneettinen ja kulttuuriperimänsä ei ole minkään arvoinen,
 • että heillä ei ole mitään arvokasta eikä ainutlaatuista säilytettävää.

Me rasisminvastustajat tiedämme: Jokaisella kansalla, heimolla tai alueellisella ihmisryhmällä on traditioissaan ja myös geeniperimässään kombinaatio kaukaisesta muinaisuudesta alkaen saaduista vaikutteista ja koetuista vaiheista. Kaikki olemme erilaisia, ja kaikki olemme arvokkaita.

Valitettavasti Suomen koululaitoksella ja Yle:llä on toisenlainen tehtävänasettelu: Vahingoittaa Suomea ja suomalaisia.

Suomalaisten geeni- ja kulttuuriperinnön vähättelyssä on ollut useita eri vaiheita:

 1. Svekomaaninen rasismi väitti: Suomalaiset ovat huonompia, koska ovat alempaa (mongolista) rotua. Tämä väite oli esillä vielä 1970-luvulla.
 2. 1900-luvun lopun tiedeuutisten popularisoijat väittivät: Suomalaiset ovat sisäsiittoisia. Po. disinformaatio kohdistettiin erityisesti koululaisiin. Rotu-oppi -käsite lanseerattiin lähes kuolemansyntinä, mutta sillä ei viitattu em. ruotsinkielisten (katteettomaan) rotuhybrikseen.
 3. 2000-luvun alussa väitettiin, että itä- ja länsisuomalaiset ovat geneettisesti niin kaukana toisistaan, ettei voida puhua ”Suomen kansasta” lainkaan. Sisäsiittoisuus-väitettä ei toki kumottu, kuten ei aiempaa mongolisuuttakaan.
 4. Toistettiin jargonia, että ”rotuja ei ole”. Suomalaisten ”huono rotu” eli kuitenkin yhä yliopistojen urbaanifolkloressa, kuten kaikki em. puppuväitteet. Niiden toisiaan-kumoavaa ristiriitaisuutta ei saanut huomata.
 5. Toistuvasti muistettiin, että ”suomalaiset ovat rasistisia ja kateellisia”. Että tämä väite on #rodullinen yleistys, sitä ei saanut huomata.

Mediassa, kouluopetuksessa ja myös tutkimuksessa trendit muuttuivat, mutta yksi asia oli ja pysyi: Suomalaisuus on huono asia, ei-suomalaisuus ihailtavaa ja tavoiteltavaa.

Kuten aina ennenkin, viattomia lapsia ja koululaisia käytetään disinformaation mannekiineina ja tajunnan-myrkyttämisen kohteina.

ylevalehtelee2220000.png

Nimittäin näille koululaisille on valehdeltu törkeästi:

Annikan DNA paljastikin, että hänen juurensa ovat 95-prosenttisesti Suomen ja Venäjän alueelta. Iloinen yllätys oli, että perimästä löytyi kaksi prosenttia Irlannista ja ripaus Portugalista.

irlanti2pros000b– Minulla on hyvä ystävä Irlannista. Mehän voimme olla jopa sukua, naurahtaa Annika.

Testiryhmän suomalaisista oppilaista vain parilla juuret olivat selkeästi pelkästään Suomi-Venäjä-alueelta. Kaikilta muilta löytyi perimää myös esimerkiksi Amerikasta, Aasiasta, Euroopasta ja Irlannista.

Opettaja William O’Gorman miettii, että testin perusteella selviää, kuinka vaikeaa on puhua täysin suomalaisesta tai täysin irlantilaisesta ihmisestä.

– Olemme historiamme ja perimämme sekoituksia. Tämä tausta ei noudata niitä rajoja, jotka nykyään määrittelevät maiden rajoja

 • Ei ole olemassa ”suomalaisia”, ”irlantilaisia”, ”venäläisiä” tai ”portugalilaisia” geenejä, joiden osuus voidaan prosentuaalisesti ilmaista. Opettaja William O’Gorman valehtelee.
 • Kun YDNA:n ja mtDNA:n #haploryhmien alaryhmiä pystyään nykyisin tutkimaan, voimme joissakin tapauksissa todeta, että jokin #äitilinja (mtDNA) tai #isälinja (YDNA), jotka kulkevat suvussa alaspäin, on nyt elävällä -esm. suomalaisella- samaa jatkumoa, kuin esm. kymmenen sukupolvea sitten Irlannissa eläneellä henkilöllä tai hänen nykyirlantilaisilla jälkeläisillään. YDNA- tai mtDNA-yhteys joko on tai se puuttuu. Sitä ei voi ilmaista prosentteina.
 • Äiti- ja isälinjoja voidaan siis seurata, ja niiden ”sukupuista” voidaan muodostaa käsityksiä, mutta näin löydetyn esivanhemman kautta saatujen geenien %-lukua nyt elävässä henkilössä ei voida määritellä.
 • Jokaisessa sukupolvessa yhden esivanhemman kautta saatujen geenien osuus puolittuu 50:50, eikä löydetyn kaukaisen esivanhemman geeneillä ole enää suurtakaan merkitystä nykyisin elävässä yksilössä.
 • Kun alunperinkin tunnistetun(?) esivanhemman geenistö koostuu monista suunnista saaduista osasista, jälkeläislinja saa osin samoja geenejä takaisin uusissa sukupolvissa, jos/kun sukua jatketaan eurooppalaisen geenipoolin sisällä. O’Gormanin ilmeinen oletus, että joskus on jossakin ollut 100%:n irlantilainen, jonka perimää on 2% tämän päivän kalajokelaisessa koululaisessa, on vedetty joko hatusta tai paikasta johon päivä ei paista.

Eurooppalaisten geenipooli on hyvin yhteinen. Keskiarvoista poikkeavia ryhmiä ovat vain saamelaiset ja pari muuta, jotka ovat omanlaisempia. Eri geenikompleksien esiintymistiheys l. gradientti vaihtelee siirryttäessä maanosan laidasta toiseen, mutta selviä jyrkkiä harppauksia ei juuri ole.

Tarkastellaan Irlantia ja Suomea: Kumpikin alue oli asumaton jääkauden ajan, ja otettiin ihmiskäyttöön 12-10 000 vuotta sitten. Tämä tapahtui Euroopassa jo jääkaudella, mutta etelämpänä, olleen väestön toimesta.

 • Irlannin asuttajat: Magdalenien-kulttuurin paleoeurooppalainen väki ja Hampuri-Creswell-ilmiön mesoliittiset peuranmetsästäjät. He loivat Britteinsaarille ehdittyään siellä uusia kulttuurimuotoja ja asutuskeskuksia.
 • Suomen asuttajat: Äskeisen Hampuri-Creswellin alueille kehittyneen Svidryn-kulttuurin väki, joka pohjoiseen edetessään loi mm. Kundan ja Suomusjärven kulttuurit.

Periaatteessa nämä asuttajaryhmät olivat siis samaa keskenään sekoittunutta mesoliittisen Euroopan väestöä. Seuraava väestöliike tuli Anatoliasta ja Lähi-Idän maanviljelyä aloittelevilta seuduilta. Se ulottui sekä Suomeen että Irlantiin, mutta vaihtelevassa määrin. Tietyt isä- ja äitilinjat osataan yhdistää paleoliittisen ja mesoliittisen kauden eurooppalaisiin, eräät toiset maanviljelijöihin so. neoliittisiin siirtolaisiin.

Kolmas huomattava muuttoaalto Eurooppaan tuli Keski-Aasian suunnasta: Indoeurooppalaista kieltä puhuvat paimentolaiset olivat ilmaantuneet eteläiselle Uralille ja Kaspian- Mustanmeren aroille. Heidän geenistönsä oli kombinaatio paleoliittisten eurooppalaisten ”metsästäjä-väestön” geenejä ja Lähi-Idän maanviljelijöiltä saatua ainesta.

Tämäkin muuttoaalto toi geenejä sekä Irlantiin että Suomeen. Puhutun kielen vaihtuminen eurooppalaisesta indoeurooppalaiseen tapahtui Irlannissa myöhemmin, Suomessa ei lainkaan.

Voimme ehkä tunnistaa joitain geenejä Suomen tai Irlannin kautta kulkeneiksi, mutta tämä tarkastelu ei kertoisi yksilöiden olemuksesta yhtään mitään: Kaikki merkittävät Eurooppaan kohdistuneet geenivirrat ovat koskettaneet molempia alueita, ja tuoneet samoja aineksia.

Yle:n ja koululaitoksen motiivit lienevät siis jossain muualla, kuin eurooppalaisen etnogenesiksen geneettisen tason selvittämisessä koululaisille? Tarkastelun avain on disinformaatioiden historiassa, jonka edellä kuvailimme. Väitteet vaihtelevat äärimmäisestä umpisiittoisuudesta, jollaista ei esiintyisi edes vastuuttomimmilla lemmikkielänkauppiailla ja pentutehtailijoilla, aina kansallisen omaleimaisuuden täydelliseen puuttumiseen asti, mutta koskaan edellisen kierroksaen diibadaabaa ei kumota eikä valheeksi todeta.

Kaikkia em. versioita yhdistääkin vain suomalaisuuden vähättely. Vaikka selitykset vaihtelevat, tämä on ja pysyy. Mielikuvatasolla ”sisäsiittoisuus” ja ”monikulttuurisuus” eivät ole ristiriidassa keskenään.

Emme ole siis po. Yle:n ja koululaitoksen operaatiota tarkastellessamme tekemisissä tieteen tai faktatiedon kanssa, vaan kätketyn poliittisen vaikuttamisen. Suomalaisuus halutaan häivyttää näkyvistä, ”epädramatisoida” kuten tunnettu mädättäjä Tarja Halonen tapasi sanoa.

Pysytään siis suomalaisina, eikä uskota niitä. di-gold

Linkki feikkiuutiseen: http://yle.fi/uutiset/3-9558811


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s