Miten suomalaiset kansanmurhataan? Skenario 1: Vasemmisto.

LIPUTUS-PUOLITANGOSSA0001.pngJuuri uutisoitiin, että viimeisimmällä tilastointijaksolla suomalaisia on kuollut enemmän kuin syntynyt, ja tilanne on tämä ensimmäistä kertaa sodan jälkeen. Olemmeko ikäänkuin jonkinlaisen näkymättömän sodankäynnin kohteena? Tarkoituksena lopettaa olemassaolomme ja antaa tämä maa muille.

Kysyimme Susanna Kaukiselta:
suski000000001

Operaation vaiheet erittäin tiiviisti:

 • Suomeen tuodaan vierasväestöä sopivantahtisesti, ettei se provosoi vastareaktiota ja estetään vastatoimet leimaamalla kaikki puolustautuminen tai suojautuminen vihapuheeksi.
 • Vasemmisto lietsoo uussuomalaisessa vierasväestössä rotuvihaa, joka on helppoa siten, että korkean älykkyysosamäärän suomalaiset menestyvät paremmin elämässään kuin vierasväestö, jolle kerrotaan, että menestyserot johtuvat kantaväestön harrastamasta rotusorrosta (rasismista).
 • Annetaan ajan kulua ja lisätään vierasväestöä sopivatahtisesti ja jatketaan rotuvihan lietsomista.
 • Vierasväestö on enemmistönä maassa.
 • Vierasväestö purkaa rotuvihansa vähemmistöön jääneisiin suomalaisiin ja tuhoaa kansanryhmämme.

 

Lisähuomiot:

– On tärkeää välttää vierasväestön tuominen Suomeen liiaan nopeasti tai sellaisista ryhmistä, jotka eivät malta olla purkamatta vihaansa kantaväestöön liian aikaisin. Toisaalta, on tärkeää käyttää aggressiivisia ryhmiä, kuten afrikan neekereitä, jotka ovat perimältään eurooppalaisia aggressiivisempia tai islamilaisia arabeja, jotka jo valmiiksi vihaavat eurooppalaisia.

– On tärkeää valita vierasväestö, jonka älykkyysosamäärä on suomalaista alempi ja jolla mielellään on suomalaisia huonompi impulssikontrolli, kuten esimerkiksi Afrikan neekerillä ja lähi-idän kansoilla. Näiden ja muiden sopivien piirteiden on tarkoitus estää vierasväestöä menestymästä elämässään, mikä mahdollistaa rasismi-syytteet suomensukuista kantaväestöä vastaan.

– Vasemmiston tulee kaikin tavoin syrjäyttää vierasväestöä. Parhaiten tämä onnistuu n.s. suojelemalla tulokkaiden kulttuuria, jotta he eivät sopeudu maan tapoihin. Tämä sopeutumattomuus edistää syrjäytymistä. Samoista syistä vierasväestön töihin pääsyä tulee vaikeuttaa ja sen sosiaaliturvariippuvuutta on päättäväisesti ylläpidettävä ja vahvistettava.

– Vierasväestön pääseminen enemmistöksi maassa on kriittinen vaihe. Kuten olemme Yhdysvalloista havainneet, sen akuutti uhka saattaa laukaista vastareaktion kantaväestössä.

 • Tämä vaihe on hallittava tarkasti ja varmistettava kansainvälisin ihmisoikeussopimuksin, ettei vierasväestöä voida poistaa maasta.
 • Kriittisen pisteen yli voidaan päästä myös vierasväestön kantaväestöä nopeammalla lisääntymisellä. Tätä tulee kaikin tavoin auttaa ylläpitämällä vierasväestössä sen omaa tapakulttuuria yllä, joka varmistaa voimakkaan lisääntymisen.
 • Kantaväestöä vastaan on käytävä jatkuvaa psykologista sotaa: sitä tulee kouluttaa ja kasvattaa syvään syyllisyyteen omasta etnisestä ryhmästään ja vihaan itseään, omaa kansaa ja omaa etnistä ryhmää kohtaan.
 • Kantaväestöä pitää myös syyllistää lisääntymisestä esimerkiksi ympäristöuhkia apuna käyttäen ja demonisoida sen lisääntyminen vaikkapa sanomalla, että kantaväestön lapset kiihdyttää ilmastonmuutosta.
 • Vihapuheen hallinta on erittäin kriittistä ja tätä varten on varmistettava tiukka mediakontrolli valtamedioissa.
 • Fasistiset puolueet ja liikkeet tulee kieltää ja kantaväestön ihmisoikeuksia puolustavat äänenpainot tulee todeta järjestäen vihapuheeksi ja sen harrastamisesta tulee antaa järjettömän kovia rangaistuksia, jotta saavutetaan toivottu peloitevaikutus.
 • Kaikki kansallismieliset toimijat tulee leimata fasistisiksi ja kieltää sitten fasistisina.

 

– Viimeisessä vaiheessa on vain jatkettava agitaatiota, jotta voidaan saavuttaa samanlaiset tulokset kuin esimerkiksi Etelä-Afrikassa, jossa rotuvihan varassa valkoista väestö tuhotaan kansalaisaktivistien toimesta. Kulttuurinhallinnalla voidaan edistää joukkotuhoja, joten rotuvihaa lietsovat runot, laulut ja muut kulttuurin välineet – kuten historian vääristely – kannattaa ottaa käyttöön. di-gold

Kommentti:

Terroritekojen ennaltaehkäisy, joka länsimaiden turvallisuusviranomaisille on eräänlainen Sisyfoksen urakka, koska Angela Merkel, Petteri Orpo, Juha Sipilä, etc. päästävät enemmän terroristeja sisään kuin viranomaiset saavat ulos tai neutraloitua, tähtää todellisuudessa työrauhan hankkimiseen hitaalle mutta väistämättömälle Euroopan väestöolojen sotkemiselle, joka tarkoittaa väestönvaihtoa vähänkään pidemmällä periodilla tarkastellen, ja  meidän olemisemme lopullista päättymistä.

Tämä on luettavissa rivien välistä mm. Ranskan DGSI:n johtajan Patrick Carvalin puheesta Ranskan parlamentin eräälle valiokunnalle viime toukokuussa. Carval korosti maahanmuuton vaaroista puhuessaan ”populistien t. äärioikeiston reaktioita mahdollisiin uusiin joukkomurha-terroritekoihin ja taharrush-kampanjoihin”. Vastarinta aggressiivista maahantunkeutumista kohtaan nähdään siis ongelmana siinä kuin matujen väkivaltaisuuskin. Calvarin puheen referaatti on luettavissa ainakin Daily Maililla, Le Figarossa, ja suomeksi useassa nettijulkaisussa.

Turvallisuuspalvelut siis raatavat epätoivoisesti estääkseen sellaiset ”varaslähdöt”, jotka saattavat herättää eurooppalaiset ja tehdä lopun siitä politiikasta jota Merkel etc. harjoittavat. Samanaikaisesti tehostetaan toimenpiteitä ”vihapuheen”, siis sellaisen tiedottamisen joka saattaisi varoittaa eurooppalaisia maahantunkeutumisen seurauksista, kriminalisoimiseksi ja kitkemiseksi.

Maahanmuuton väistämättömät seuraukset ovat meille tuhoisampia, kuin satunnaiset terroriteot, vaikka näissä menehtyisi tuhansia ihmisiä. MSiksi tärkein tehtävä on juuri nyt kertoa suomalaisille, mitä pysyviä seurauksia massamaahanmuutosta koituu. Henkilöt jotka sovittavat sanansa sen mukaan, mitä yleisö tällä hetkellä pystyy omaksumaan, eivät ole Suomen asialla. di-gold

sisyfos000(Tämä kuva on tarkoitettu vihjeeksi viranomaisille.)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s